watch sexy videos at nza-vids!

Cerita Lucah Melayu



Nikmatnya Menjadi 'Lesbian Girl'

ni kisah yang hendak saya ceritakan di rumah orang mati. Pada suatu malam di rumah orang mati, saya dan teman-teman pergi ke rumah tersebut. Masa tu umur saya baru 24 tahun, semua anak dara yang seangkatan. Saya tidak tahu pasal lesbian dan apa itu lesbian.

Bila malam dah tiba saya pun tidur di sebelah kawan saya tu. Saya mula-mula tidak tahu dia lesbian. Apabila semua orang dah tidur saya pun merasa buah dada saya dipegang oleh orang maka saya terjaga. Saya tengok kawan saya tu meramas-ramaskan buah dada saya.

Saya pun tak hiraukan sangat sebab saya dah rasa syok dan nikmat saya rasa bukan main lagi, seolah-olah dunia ini saya yang punya. Idah mainkan puting saya dan digentel-gentelnya, geli rasanya saya biarkan saja. Buah dada saya dah mula tegang, selepas sebelah Idah pindah ke sebelah lagi. Begitulah seterusnya sehingga kedua-dua buah dada saya menjadi tegang.

Lama kelamaan dia pun pegang tangan saya dan meletakkannya di dada Idah. Saya pun ikut apa yang dia buat pada saya. Lepas tu dia pun saya nampak stim juga macam mana saya rasakan nikmatnya. Apabila saya rasakan buah dada Idah tegang kesemuanya, saya teruskan saja sebab saya tak tahu apa harus saya lakukan selepas.

Lepas tu Idah pun terus alihkan tangannya ke bahagian paha saya dan terus meramas-ramas bahagian luar seluar dalam saya. Masa tu saya cuma pakai kain saja, jadi senanglah dia menyelak kain saya yang berada di bawah selimut tidur saya. Saya biarkan saja macam mana rasanya dia buat untuk saya pada masa tu. Saya terus stim hingga tak terkata.

“Aahh... sedap nikmatnya.”

Masa tu saya masih virgin lagi. Saya terus rapatkan tubuh saya ke badannya dan terus mencium Idah sebab dah tak tahan lagi. Dia pun membalas juga kuluman lidah saya itu, tapi sekejap saja takut orang lain terjaga dari tidur mereka sebab orang ramai.

Lama juga Idah meramas di luar seluar dalam saya sehingga air cipap saya dah banyak keluar. Lama kelamaan dia terus masukkan tangannya ke dalam seluar dalam saya. Idah mula memainkan peranannya. Cipap saya dah basah senanglah Idah melakukan tugasnya dan saya biarkan saja untuk langkah Idah seterusnya. Idah gentelkan kelintit saya untuk beberapa ketika sehingga saya klimaks untuk pertama kalinya. Bukan main lagi.

“Aahhh... cukup sedap nikmatnya.”

Saya biarkan saja Idah membuat adegan tersebut, kemudian saya pula mengikut jejaknya terus saya masukkan tangan saya ke dalam seluar dalamnya. Idah ni memang pakarlah dia pakaikan jarinya untuk licinkan lubang cipap saya. Dia sorong-tarik banyak kali hingga saya kilmaks untuk kali yang seterusnya.

Saya pun ikut apa yang dia buat sehingga cipap Idahpun basah dan saya tak tahu berapa kali dia klimaks, sebab malas nak tanya, nanti orang sebelah menyebelah syak kerja kami berdua dok diam saja le, sedap katakan.

Bulu cipap saya masa tu bukanlah banyak atau lebat sangat tapi Idah aduhai lebatnya, masa tu umur Idah tua sikit dari saya lebih kurang 27 tahun. Apabila ada bunyi batuk orang sebelah kami berhenti seketika. Takut kalau orang itu bangun dan bangkit susahlah nanti mereka tahu malu juga dibuatnya.

Masa tu saya ada berbekal sikat rambut, yang pemegang sikat tersebut ada ganggang tangan sebesar lilitan penyapu kayu. Saya tunjuk kat Idah, dia terus ambil dari saya dan terus memakaikannya untuk licinkan saya punya cipap sekali lagi.

Mula-mula dia masukkan perlahan-lahan. Masa tu air cipap saya dah banyak jadi senanglah pemegang sikat saya masuk. Punyalah sakitnya cipap saya, apabila dah separuh jalan Idah terus berhenti kat situ sementara waktu dan Idah sorong-tarikkan sikat tersebut sehingga saya klimaks lagi. Kemudian Idah teruskan adegannya sehingga pemegang sikat saya masuk sampai habis.

Dalam hati saya habislah selaput dara saya pada malam ini tapi saya tak kisah sebab terlalu sedap rasanya. Idah teruskan lagi adegannya sehingga saya tak tahu nak kata berapa kali saya klimaks pada malam itu.

Lepas tu Idah dah tahu air cipap saya dah banyak keluar, dia pun keluarkan sikat saya itu dan dia pun buat untuk dia sendiri. Saya masa tu rasa letih kerana air cipap banyak dah keluar. Sayapun lelap hingga tidak sedar matahari dah tinggi baru saya terjaga dari tidur saya. Si Idah pula dah tak ada di sebelah saya, yang tinggal cuma sikat yang kami pakai pada malam tadi.

Keesokkan malamnya kami teruskan lagi adegan kami itu hinggalah sekarang. Tapi sekarang kami lagi hebat ada possisi 69. Lagi best nikmatnya apa bila adegan jilat-menjilat kami amalkan. Maklumlah dalam bilik kami sendiri. Kalau tidak di rumah saya, di rumah Idah dan tidak kira waktu samada siang ataupun malam, asalkan ada peluang kami teruskan saja.

Back to posts
Comments:
[2016-02-26] dVRWZubLqt:

It will be mighty paniful if it's an open sore ..but yeah, clean away.You do have your mucous membrane right there in your nose (this is what coke and speed users rely on when they snort drugs). The alcohol could pose a risk if it gets absorbed in the membrane, I'm not too sure on that. I suggest a less paniful method, and slightly less risky method.It would be better to just put some vaseline on a q-tip and use it to cover the sore. The sore itself will irritate you, and you'll want to rub at it..especially when it scabs over. Avoid touching it and rubbing it at all costs, because you want it to scab over. The Vaseline will help it heal faster, and will also provide a barrier from your boogers (which are slightly salty and may sting).Don't use a LOT of vaseline, just enough to cover the surface of the sore. Good luck, and I hope this answer helps

[2015-11-28] Shahril:

ID:Shahrilnizam1994

[2015-11-08] gersanggggg:

Tolongggg.. pepek i stim sgt niiiiu.. ahhh ahhhh ahhhhh id: budakkampong

[2015-07-17] Jubiah @ jovi:

Stim ga cetae. . . 6/10 ! Girlz leh call saya 0143711382 . . girlz ONLY !

[2015-05-03] awek:

nk lesbo.

[2015-04-11] izat:

hey..area kota bharu tumpat pasir mas...janda or girl yg nk rase kna jilat..id wechat like2_69

[2015-03-31] Lucah Website:

http://lucah.website/foto-lonte/foto-tante-lina-berpose-hot-bikin-horny Foto bugil tante cantik dan seksi bikin horny - kali ini galeri foto bugil datang dari seorang tante kesepian yang seksi dan cantik berpose hot bikin naik nafsu. Tante cantik yang suka kencan dengan berondong dan gigolo ini berpose hot dengan pakaian seksi dan suka narsis di media sosial. Inilah galeri foto hot tante cantik dan seksi berpose nakal bikin horny.

[2015-03-22] abg kl:

Ada ke x yg sdi jdi adk abg khas utk prempuan...call abg 0179783248 ,kl dan slgor sahaja

[2015-03-08] Nurul syuhada:

0168755914

[2015-02-06] zam:

perempuan yg kesunyian dan kegersangan...janda ke ank dara ke atau sapa shj yg nk di jilat maut, area KL blh wassap 0176955400

[2015-02-01] Penjual Produk Abng Abng:

Assalammualaikum Disini Saya Ade Menjual
Vimax Original CANADA Untuk Besar Dan Panjangkan
Zakar Dan Tahan Lama Untuk Pancut , Memekatkan Air Mani
Harga Semurah RM220 Berminat Pm Saya ..
Harga Boleh Kurng Lagi .. Kalau Beli Bnyak Saya Bagi SPECIAL BEST PRICE .. Jauh Boley Pos ,Dkat Kite Jumpa
Cod : KL , Selayang
Wechat ID : SaifulNordin
Wssap :0173063408

[2015-02-01] pnjual produk abng abng:

Vimax original Canada Untuk besar&panjangkan zakar&tahan lama untuk pancut memekatkan air mani..Harga semurah RM 220 berminat pm saye..harga boleh kurang lagi..kalau beli banyak saye bagi special best price ... jauh bole pos .. dkt kite jmpa , cod : kl, selayang
wechat id :saifulnordin
Wssap:0173063408

[2015-01-20] Gambar Bugil:

Foto Memek Perawan Gadis Indo – koleksi foto cewek bugil paling mantap dan hot saat ini http://gambarbugil.info/foto-memek-perawan-gadis-indo/

[2015-01-10] PHNE-SEX-WECHAT:

eee. . .mm. .plzzz akak@adik!
my id:XblueXredX

[2015-01-06] Mirul melaka:

nak cari awek yg sporting, openminded n suka seks kat dlm ni.. from malacca only.. tak kisah status.. jgn malu2 jgn segan2.. contact i 0176030420.. whatsapp, wechat, sms pon boleh.. :) lama tak dpt jilat cipap ni.. huhu

[2014-12-21] farish kl :

0147262892

[2014-12-08] gades:

melancap je mampu :(

[2014-12-03] phnesex:

plzzz. .puaskn i! arggg. .tganggg. . .aduhh. .ee..geliii pale plir ni! xpuas ni:(. .jomm wchat:XblueXredX

[2014-09-18] Foto Bugil Pns Bandung:
[2014-07-27] nazz:

Add my wechat id bafuak36


Post a comment


Streaming Bokep