watch sexy videos at nza-vids!

Cerita Lucah Melayu



BINIKU MENGANDUNG

Org selalu panggil aku Lan. Aku asal daripada Melaka.Aku telah berkhawin selama 8 1/2 bulan. Sekarang bini aku tengah pregnant 8 bulan..kiranya lepas kahwin terus dia terus mengandung....emmm biaselah tgk benih sape....Sekarang kiterorg duduk dekat KL..aku bekerja sebagai seorang jurutera kat sebuah syarikat yang agak terkenal jugak kat KL nie.....

Aku sebenarnya nak ceritakan sedikit pengalaman aku bermain dengan bini aku waktu dia pregnant....Best wooo...~ sedap giler...Bini aku nie boleh lah dianggap hot jugak lah...ada tetek besar...bontot besar....pantat masih ketat lagi....So...satu hari ini..aku balek kerja..aku trus masuk bilik.... seperti biasa aku akan trus mandi.....so lepas mandi aku trus turun makan ngan bini aku...bini aku nie jenis open minded sikit kalau cakap pasal seks.... .mse tu aku tanye ngan dia......"abg penatlah yang...bleh x picitkan satu badan abg...".Pastu bini aku jawab,"termasuk abg punye tu ke?".. aku terkejut lah kan....mse aku masuk bilik...aku trus pegi bilik air nk gosok gigi sblum tidur....aku keluar je dari bilik air aku nampak bini aku dh telanjang bulat.....tak pakai ape-ape....~..fuyooooo.....seksi wooo....kulit dia dh lah putih....tetek besar...dia panggil aku...mse tu aku cume pkai seluar dalam je...mmg dh menjadi kebiasaan aku tidur cume pkai seluar dalam je.....dia tarik aku dan dia baringkan aku.....aku apa lagi ramas-ramaslah tetek dia yg besar tuh....sebelah tangan dia usap rambut aku manakala lagi satu tangan dia ramas-ramas konek aku yang panjangnya 12 inci....bini aku pernah ckp yg konek aku besar sgt dan dia puji sedap kalau waktu blowjob......mase tu aku dh high giler.....tibe2 dia bkak laptop dia yang mmg dia letak kat tepi katil tidur kiteorg...rupe-rupenya dia dh standby movie blu yg mmg best giler.....so kiteorg tgk same2....habis je movie tu kiteorg saling bercumbuan....mule2 aku start kat mulut dia pas2 aku gerak kat tetek dia then perut dia yg membesar tu...then aku jilat pantat dia yg dh mmg berair dh....aku jilat2 smpai dia dh high giler...pas2 x lame lepas tu dia squirting kat mulut aku....pastu kiteorg tukar posisi...kiteorg wat 69....aku jilat pantat dia,dia blow aku punye konek..fuhhh...~sedap giler.....

Agak2 dh lame tu...aku tanye dia nk fuck dia skrang boleh x....dia ikut je ckp aku....dia baring then dia kangkangkan kaki dia maka terselah lah pantat dia....so apa lagi....aku melutut dpn dia yang berbaring tuh...pastu aku trus masukkan konek aku dalam dia punye pantat....aku sorong ke dalam ke luar....nikmat giler.....dia hanya mampu menjerit.....time aku tgh mendayung tibe2 aku terase ade cecair yg panas keluar.....rupenye dia dh klimaks....aku teruskan mendayung smbil jilat dia punye tetek.....dlm 10 minit.....aku wat doggystyle plak...fuh....best giler...lagi2 time dgr bunyi pantat dia waktu aku dayung laju2.....pas2 aku terase nk pancut....aku dayung laju2...last2 aku pancut......

Pastu kami rehat sekejap.....aku terlelap.Pastu aku sedar bini aku tgh blowjob aku....konek aku kembali tegang....dia mintak untuk aku fuck dia lagi.....aku ckp....skrang syg kat atas....abg kat bwh.....nie posisi aku baring dia duduk mencangkung.....aku hanya rehat je lah time tu..... walaupun perut tu semakin membesar tpi gerakan masih laju.....dia menjerit kuat sebab dh klimaks.....pas2 aku ckp yang lagi sekali yang...abg dh nk pancut....dia ikut je ckp aku....dia lajukan gerakkan dia...dalam 3 minit aku rase dh nk pancut.........aku suruh dia laju lagi....akhirnya aku pancut kat dalam pantat dia yang dh berair......`nikmat giler....

Pastu kami tertidur.....esk paginya sblum pergi kerja...dia panggil aku.....Dia ckp "abg mlm nie ayang tunggu abg ye....ayang nk lagi..."

waktu kat office beberapa kali aku melancap sbb aku teringat waktu aku ngan bini aku mlm tadi.

Back to posts
Comments:
[2015-04-04] bunga:

betul ke konet ko 12 inci?mcam xcaye je..

[2015-03-31] Kumpulan Gambar Bugil:

http://lucah.website/foto-lonte/foto-tante-lina-berpose-hot-bikin-horny
Foto bugil tante cantik dan seksi bikin horny - kali ini galeri foto bugil datang dari seorang tante kesepian yang seksi dan cantik berpose hot bikin naik nafsu. Tante cantik yang suka kencan dengan berondong dan gigolo ini berpose hot dengan pakaian seksi dan suka narsis di media sosial. Inilah galeri foto hot tante cantik dan seksi berpose nakal bikin horny.
http://lucah.website/

[2015-02-01] Penjual Produk Abng Abng:

Assalammualaikum Disini Saya Ade Menjual
Vimax Original CANADA Untuk Besar Dan Panjangkan
Zakar Dan Tahan Lama Untuk Pancut , Memekatkan Air Mani
Harga Semurah RM220 Berminat Pm Saya ..
Harga Boleh Kurng Lagi .. Kalau Beli Bnyak Saya Bagi SPECIAL BEST PRICE .. Jauh Boley Pos ,Dkat Kite Jumpa
Cod : KL , Selayang
Wechat ID : SaifulNordin
Wssap :0173063408

[2015-01-20] Gambar Bugil:

Foto Memek Perawan Gadis Indo – koleksi foto cewek bugil paling mantap dan hot saat ini http://gambarbugil.info/foto-memek-perawan-gadis-indo/

[2015-01-16] eyla:

I sunyi lepas kena tinggal dgn bf i
I perlukan teman sembang
add wechat: syakira_153
0177178876

[2014-12-28] jibung:

Mengarut laa lu bro

[2014-10-05] zoran:

Aku rasa ni citer betul...sebab dia duduk 2 org je dlm rumah....x per bini berbogel mcm mana pun....krn aku pun pernah mcm tu....lepas aku kawin...aku dgn bini duduk rmh lain berdua aje...24 jam bini ku bertelanang pasal bukan ada org lain dlm rmh...dan bila2 masa boleh rasa pantat dia....
Crta ini kira boleh la

[2014-09-17] Ketua Juri:

Hek eleh bro,mcm x best je cite ko..


Post a comment


Streaming Bokep