watch sexy videos at nza-vids!

Cerita Lucah Melayu



Gadis Kampung Part 2

Aku dah tak tahan dah ni. Pelan-pelan aku bukak zip kain dia. Aku tarik sampai bawah. Dah terbukak dah zip dia. TAk melawan pun. Heh!!Memang nak kena main budak ni. Aku pun tariklah kain dia. Tiba-tiba dia tolak aku. aku ingatkan marah. Dia pun, cepat-cepat menolak kain yg dia pakai tu, sampai habis terlondeh and cepat-cepat menanggalkan panties dia yang warna hitam. Boleh tahan jugak budak ni. Tak nak slow-slow, nak laju ye!!! Aku pun ape lagi, tu semua signal tu. Aku pegang konek aku and aku gosok-gosokkan kat bibir pantat dia tu. Semua stoke aku pakai, dari atas ke bawah, pusing-pusing skit. Air jangan cakaplah .....banjir kilat.

And then aku, tenyehkan kepala takuk aku kat bijik dia. Terkena je kulit kepala takuk aku kat bijik dia...terjongket habis badan dia. Uhhhhhhh! suara tu terkeluar dari mulut dia. Aku pun startlah aktitviti mengasah kepala takuk aku kat bijik dia tu. Adelah dekat 2 min, aku tengok badan dia mula bergoncang-goncang, makin lama makin kuat and at last..

Nghhh!Nghhh!Uhhh!Uhhh! Suara meneran sudah keluar da!!.Dia klimaks. Dia punye mase tu, alamak aku tak boleh nak ceritalah, mata dia yg separuh tertutup, mulut dia yg ternganga and dada dia yg kemerah-merahan. Aku pulak yg tak tahan....terus aku benamkan batang aku dalam nonok dia. Baru nak masuk sikit je, kepala takuk aku, minah ni dah tarik pinggang aku, kasi masuk habis. Dia punye grip punyelah kuat.

Masa ni lah aku nak tunjukkan skill aku ye tak!!! Mula-mula, kena kena goyang-goyangkan sikit bontot, ke kiri kana and atas bawah...bagi batang aku touch every inch of her pleasure hole. Lepas tu, startlah dayung..mula-mula aku bagi dia test teknik "masuk cepat keluar lambat" aku. Tak tahan member, baru aku biarkan lame sikit je Awang aku kat bibir pantat dia, dia dah tarik [pinggang aku, suruh masuk. Lepas tu aku.....aku menggilelah.Aku suruh dia kangkang lebar sikit, pacak lutut....bumping...laju punye. Memang laju....sesak napas minah tu aku buat.

Suara dia..,dah macam orong tak de kawalan. aku pun tak ingat benda ape yang dia merepek. Lubang dia ni memeng sempit lagi, tapi licin...panas lagi. Air dia memang dah banyak sangat keluar. Adelah dlm5 minit aku enjut dia, aku rase satu pancutan air yg panas dalam pantat dia, 1x, 2x tapi yg the 3rd time tu memang power. Melimpah keluar...tersa air tu terpancut kena kat telur aku. First time siol, aku tengok awek klimaks sampai ini macam punye. Aku punyelah stim...sampai rase nak terpancut.

aku peluk dia kuat-kuat, and bite leher dia and benamkan dalam-dalam.Mampuslah, air dah naik atas kepala, apa pedulik. Janji pancut. Memang power aku pancut mase tu.Mana taknye, minah ni tau je aku nak pancut dia pun kemutlah nonok dia.rapat gile siol dia kemut. Bang aku dah kena macam tu, dia punye pancut memang powerlah. Tapi memang best gile siol, perempuan tu buat camtu time aku nak pancut.Adelah seminit aku, high. Lepas tu senyap. Aku still pelok dia lagi. BAtang pun tengah parking lagi. Tiba-tiba dia suruh aku, baring.

Aku pun baringlah. Dia pulak dah tengok aku baring, terus dia naik atas aku...and enjot aku pulak. Seumur hidup aku main ngan perempuan, perempuan nilah yang paling POWER sekali. Cara dia enjut pun lain..siap dengan dia punye kemut sekali.

Batang aku yang tadi ade rasa macam nak tidur..terus bangun,segar balik. Pick-up memang baguslah batang aku ni. Macam-macam style dia enjut aku, Ade dekat 15 min kot aku kena toron. Dia memang dah klimaks dah sekali lagi in between the ride. Last aku tak tahan, aku pegang bahu,mintak berhenti. Aku cakapp aku nak doggy. Terus je dia turun dari aku. Tonggengkan kan bontot dia kat aku. Aku pulak rapatkan aki dia and sumbat. Nilah kelebihan orang-orang yg mempunyai batang yg gila babi keras. Bila dia dah rapatkan kaki dia tu, lubang dia memnag dah jadi sempit, tapi sebab batang aku keras. Selamba je aku redah lubang tu. Aku ingat dia macam menjeritlah bila aku buat macam tu. Aku pulak yg kena sound suruh senyap sikit. Dia memang terror mengemutlah, terangkat-terangkat kaki aku kena kemut dengan nonok dia.

Gile babi jugak aku bagi dia dari belakang....sebab dah 2nd round...tu yg lama tu. Ade dekat 15 minit kot aku KUDAkan dia, aku mula terase nak keluar. Aku pun kayuh lagi laju, laju at last aku benamkan habis batang aku...rams tetek dia.BAnyak lagi air aku. Dia pulak agaknya terasa aku pancut, terus klimaks for the 4th time kot hari tu. Lepas tu, aku memng letih, peluh macam orang mandi, dia pun samalah . Katil tu dah tak macam katil,baru aku sedar, tingkap rumah terbukak..tapi nasib baik tak de orang. Tingkap tu mengadap ke jalan menuju ke kandang lembu.

Fuh!Letih gile. Dia senyum je pandang aku. Lepas tu dia bangun and cakap.."awak tidurlah dulu, saya nak mandi". Aku yang memang dah letih, pakai tangkap angguk and tak lama lepas tu terus berlayar.Bila aku sedar hari dah petang and kenduri pun dah habis.
Aku try gak cari awek tu tak jumpe dah. Aku tak try pulak tanye orang. Bukan ape segan!!!

Back to posts
Comments:
[2016-12-01] layankn je:

spe2 pn aku layan meen pmpn yg gay jgn bkin semak 0193722611

[2016-02-26] Ezt1xJ2GbMV:

Good Morning Lara, I love roses AND I love tomatoes. This year we bghout all new, heavy duty tomato cages Thru the years we have tried several things trellis stakes lite duty cages. But this year we decided to go for the heavy duty. We'll see how they do for the tomatoes BUT I thought they made a good frame and filter for the potting area pictures! Lovin seeing your rose pictures! Have a great day!

[2016-01-31] awin gegirl:

Sape nak jolok kan batang dalam pepek yg super duper tembam, whatsapp 0187824740

[2015-11-29] arep:

Sapa yg nk noty2 tu leh la wasap no. Ni....01123689219.. saya x pernah lagi wat semua ni please girl only im 18

[2015-08-15] balqis:

nk jgk .. O174578254

[2015-07-24] syasya:

Hye. Boys y noty2. Nx puas bleh call. 0192537206(whatsapp)

[2015-05-18] aqa kl:

Aqa nak juga batang.tapi nak yang 8 inci baru lah best.

[2015-03-31] Tante Horny:

http://lucah.website/foto-lonte/foto-tante-lina-berpose-hot-bikin-horny
Foto bugil tante cantik dan seksi bikin horny - kali ini galeri foto bugil datang dari seorang tante kesepian yang seksi dan cantik berpose hot bikin naik nafsu. Tante cantik yang suka kencan dengan berondong dan gigolo ini berpose hot dengan pakaian seksi dan suka narsis di media sosial. Inilah galeri foto hot tante cantik dan seksi berpose nakal bikin horny.
http://lucah.website/

[2015-02-20] jiwa kental:

area perak jgn segan silu.. call me or whatapp 01124291020

[2015-02-04] izz:

Manja..jom..bg no

[2015-02-01] Penjual Produk Abng Abng:

Assalammualaikum Disini Saya Ade Menjual
Vimax Original CANADA Untuk Besar Dan Panjangkan
Zakar Dan Tahan Lama Untuk Pancut , Memekatkan Air Mani
Harga Semurah RM220 Berminat Pm Saya ..
Harga Boleh Kurng Lagi .. Kalau Beli Bnyak Saya Bagi SPECIAL BEST PRICE .. Jauh Boley Pos ,Dkat Kite Jumpa
Cod : KL , Selayang
Wechat ID : SaifulNordin
Wssap :0173063408

[2015-01-20] Gambar Bugil:

Foto Memek Perawan Gadis Indo – koleksi foto cewek bugil paling mantap dan hot saat ini http://gambarbugil.info/foto-memek-perawan-gadis-indo/

[2015-01-16] eyla:

I baca sambil main sorang.
kesian dah la kena tinggal bf.
Add wechat : syakira_153
0177178876

[2015-01-06] Mirul melaka:

nak cari awek yg sporting, openminded n suka seks kat dlm ni.. from malacca only.. tak kisah status.. jgn malu2 jgn segan2.. contact i 0176030420.. whatsapp, wechat, sms pon boleh.. :) lama tak dpt jilat cipap ni.. huhu

[2014-12-12] manje:

Xstim langsung citer , erhh fonseks jumm , i gurl 18 meletup g2 , pepek pum tembam . Aum aum . Ah ahh ahh

[2014-11-25] ayie:

jom main or fon sex..just 4 girl...0129027786...

[2014-11-13] abgg ni:

Call Abg 0179783248

[2014-11-13] Annika:

I pun nak batang juga ..

[2014-11-03] Phn3S3x:

woww.. aduhhh...stimny btg ni:(eee...merah,kmbang pale kon3t i...arggg..tgang . .eee..jomm puaskn i!
wcht..plsss..!phnes3x ..lyan vdeo..sme2 mlancap..
id wchat:
XblueXredX(nt bthu u ambk id kt 'xxx).jommm..kuarkn air mani sma2..ah..ahhhh.i am malay for.(Girl Only)

[2012-09-05] bestnye:

i male 25 dari selangor.. 016 2840089


12»
Post a comment


Streaming Bokep