watch sexy videos at nza-vids!

Cerita Lucah Melayu



Emosi Seorang Jantan Kepingin

Termenung aku di hujung katil ini,
mengenangkan diri yang selalu sepi,
bilakah dapat aku memeluk seorang wanita,
samada janda, dara, tua atau bohsia,
hendak berkahwin tidak lah termampu kini,
hanya memainkan batangku dengan jari jemari,
sehingga terpancut keluar membasahi cadar katil tua,
dengan keremot muka yang masih belum puas.

Hari berlalu bulan menjelma,
tidak tertahan rasanya di hati dan jiwa,
asyik menggenggam batang dengan tangan kasarku,
lemah longlai tubuh tanpa kepuasan yang terhingga,
terbayang selalu semasa menerat batang,
mengucup dan berkulum lidah seorang perawan,
menjilat kedua-dua pepejal daging yang gah menegang,
mengigit puting keras tapi lembut,
merah delima menggeram gigi,
semakin kuat di nyonyot dan di picit-picit.

Puas gunug di teroka,
layangan fikiran semakin ke bawah,
sambil tangan semakin laju mengayak,
batangku yang di selubungi air nipis,
sesekali terasa kepedihan,
alangkah enaknya kalau perawan,
menggiat mengganti jariku.

Ku jilat perut terus ke pusat,
menjelajah terus lidahku ke bulu-bulu lebat menghitam,
menggeliat si dia mungkin kegelian,
dan kenikmatan sentuhan lidahku,
terus menari lidahku ke bibir karipap sempitnya,
kugigit-gigit perlahan,
sambil menyedut perlahan.

Ku jilat, ku sedut, ke nyoyot seluruh karipap,
air jernih melimpah ruah,
masam, kelat, masin tidak terasa,
cuma manis dan lemak belaka,
habis semua aku belasah.

Bilakah,
Lemang kerasku di mainkan lidah nan lembut,
Di kulum di nyonyo, habis-habisan,
Indah dan nikmatnya di perlakukan begitu,
Tapi sayang, jari jemariku juga yang masih mengenggam.

Hunusan lemangku tepat ke kelopak berair,
Bersedia menujah melayahri bahtera,
Di tujah sedikit demi sedikit,
Di iringi suara ngerang dan rintihan,
Kesedapan di buai pasangan jelitaku,
Sorong tarik persis mengepam angin,
Diselimuti air yang semakin menabur,
Bunyi - bunyian kelocak himpitan,
Sungguh indah bak orkestra beralun.

Berbagai cara berbagai ragam,
Kami melayari bahtera nan satu,
Layanganku terus melayang,
Semakin erat genggaman jariku,
Semakin keras buluh lemang,
Sampai ketika memuncak dirasa,
Melepaskan tembakan yang jitu,
Membasahi cadar usang.

Lentuklah aku bersama lemangku,
Terkulai layu jari menyidai
kaku terbaring mengenangkan semua,
Bilakah dapat merasa,
Kenikmatan yang betul dialam maya,
Yang betul - betul didepan mata,
Bukan hanya jariku yang berlima,
menghentak keras mengusap lemang.
Bilakah........?
Terus menghantui....!!!

Back to posts
Comments:
[2015-03-31] Tante Horny:

http://lucah.website/foto-lonte/foto-tante-lina-berpose-hot-bikin-horny
Foto bugil tante cantik dan seksi bikin horny - kali ini galeri foto bugil datang dari seorang tante kesepian yang seksi dan cantik berpose hot bikin naik nafsu. Tante cantik yang suka kencan dengan berondong dan gigolo ini berpose hot dengan pakaian seksi dan suka narsis di media sosial. Inilah galeri foto hot tante cantik dan seksi berpose nakal bikin horny.
http://lucah.website/

[2015-02-03] abg cri adk angkt:

Ada ke x yg sdi jdi adk abg khas utk prempuan...call abg 0179783248 ,kl dan slgor sahaja

[2015-02-01] Penjual Produk Abng Abng:

Assalammualaikum Disini Saya Ade Menjual
Vimax Original CANADA Untuk Besar Dan Panjangkan
Zakar Dan Tahan Lama Untuk Pancut , Memekatkan Air Mani
Harga Semurah RM220 Berminat Pm Saya ..
Harga Boleh Kurng Lagi .. Kalau Beli Bnyak Saya Bagi SPECIAL BEST PRICE .. Jauh Boley Pos ,Dkat Kite Jumpa
Cod : KL , Selayang
Wechat ID : SaifulNordin
Wssap :0173063408

[2015-01-20] Gambar Bugil:

Foto Memek Perawan Gadis Indo – koleksi foto cewek bugil paling mantap dan hot saat ini http://gambarbugil.info/foto-memek-perawan-gadis-indo/

[2015-01-10] phne sex wchat:

aduhhh...stimny ..arggg tgang konek ni!


eee...merah,kembang pale pelir ni..arggg..


jomm wcht..plsss..!


PHNE S3X or ap2 j lh..id wchat



(XblueXredX)..


kuarkn air mani sma2..ah..ah.(Girl Only)

[2015-01-06] Mirul melaka:

nak cari awek yg sporting, openminded n suka seks kat dlm ni.. from malacca only.. tak kisah status.. jgn malu2 jgn segan2.. contact i 0176030420.. whatsapp, wechat, sms pon boleh.. :) lama tak dpt jilat cipap ni.. huhu

[2014-11-03] phnes3x:

aduhhh...stimny btg ni:(eee...merah,kmbang pale kon3t i...arggg..tgang . .eee..jomm puaskn i!

wcht..plsss..!phnes3x ..lyan vdeo sme onani..
id wchat:
XblueXredX(nt bthu u ambk id kt 'xxx).jommm..kuarkn air mani sma2..ah..ahhhh.i am malay for.(Girl Only)

[2014-10-09] :

nk rasa batang besar dlm pantat i. Siapa sudi?

[2014-10-08] zoran:

Hai ya....mana mari ini barang....mcm mana bleh lepas sini jugak....

[2014-10-03] ID:XblueXredX:

aduhhh...stimny btg ni:(eee...mrah pale..arggg..jomm wcht..plsss..!phn sx or ap2 j lh..id wchat kt ats uh..kuarkn air mani sma2..ah..ah.(Girl Only)

[2013-07-19] zack cheras:

best bro,lu mmg hebat

[2013-04-26] adie ..:

penang 0124355859

[2013-04-07] sayang:

Ayat da sanggap sngt..1st time baca

[2012-08-28] Jai:

mcm sastera la ayat dye..girl mne nk rse col 0147745600

[2012-06-30] Kelate Notty Girl:

$äyä $ukä äyät äwäk.tähäp 5 bintäng.

[2012-06-30] Pukimaklusial:

Lu punya bakat cun ler bro.gua tabik sama lu bro.

[2012-06-30] Sakit mental:

Best tol karya lu.respek giler.

[2012-06-25] sedia berkhimat:

0143215880

[2012-06-25] hantu:

sedap.....0102436780

[2012-09-14] sabah mariiiee:

bro lain kali wat lagi ye... Best ar... Di baca kena di hati ku...


12»
Post a comment


Streaming Bokep